Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu aşama erdemli birinci sınıf yangın kapılarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin tarafı rabıta, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri üzere sair yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının pıtrakı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha mürtefi mukavemet ve Yangın Kapısı korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Böylecene imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duyarlı davranıyoruz.

Report this wiki page